20 квітня 2022 р

20.04.2022

Доброго дня всім, окрім росіян

Я тут випадково побачила світлину у одному львівському пабліку, та бог зна навіщо зазирнула до коментарів. Офігела та і вийшла, бо там якісь врата в пекло розверзлися. І ті, хто приїхав обливають брудом, і тих хто живе, і тих хто поїхав далі. Не розбираючи правих та неправих. Просто оцінюючи, як понаєхавших. І це біль. Справжній біль тих, хто хотів би спати в своїй хаті в Маріуполі, Херсоні, Харкові, а відпочивати приїжджати до гостинного Львову. Не легко всім. Навіть не треба мірятися тим самим "не легко". Бо в рф кажуть, що "мы не понимаем, им тоже непросто, у них мак закрылся и кроссовки не купить любимые".

Але ж ми українці. Наразі немає різниці, чи є у когось з нас саме кров українська, бо ми ж не по крові расу визначаємо.

Ми українці, які перемогають, тому що це наша земля, наші люди, наша мова, наші лани, наші річки, наші підприємства. Це визвольна війна. Яка калічить, розбиває серця, вбиває. Заради свободи нашої та нашіх дітей, онуків, правнуків і так до кінця часів. Тому ми повинні буду єдині в свої боротьбі, на тому місті де ми є. Хто має змогу працює, хто має гроші - донатить армії, хто може волонтерять, хто може селить до себе тих, хто біжіть з-під обстрелів. Немає маленького внеску в нашу перемогу. Немає.

І здається мені, що ми стали забувати, хто наш справжній ворог. Хто зараз знищує наші міста, наші підприємства, нашіх дітей, жінок та чоловіків. Йде 56 доба нашої війни. Міста, з яких на Захід України та в Європу приїхали люди, стримують орду. Орду, якої ще не було на пам'яті нашої, та сподіваюся онуки наши не почують про неї нічого, окрім нашіх розповідей. Бо кожен знати буде, чому не можна кохатися з мсклями.

Але зараз, будь ласочка, давайте будемо єдиним тилом та фронтом заради нашої перемоги. І згадаємо, що є Схід та Захід єдиної України, і не будемо ділити батьківщину на західну та східну. Ми європейська нація та країна. Ми сильні. Ми вільні.

Візуалізуємо палаючий кремль, бо імперія повинна вмерти.
Довіряємо та дякуємо нашім ЗСУ, ПВО та теробороні ????????
Тримаємо небо молитвами.






Loading...

Повернення до списку