Херсон. 11.12.2022

11.11.2022

Блять, я тут в коменти до репосту прочитала "сейчас не врем'я для ейфорії".
Блять
Серйозно?
Ви вважаєте, що звільнення нашої землі, величезною кров'ю та потом бійців ЗСУ і сльози, які проливає країна "ейфорією"? Що те, що зараз відчуває вся країна - це неправильно?
Це ейфорія?!

Ні. Ми плакали 8+ місяців. Кожен день. Пам'ятаючи про мітинги, на які виходили херсонці. Ми слали нахуй Макрона и Ко, які казали, що Україна має поступитися територіями.
Ми будемо слати нахуй кожного, хто скаже, що наші території не наші. Сразу нахуй.

Сьогодні прапор України знову піднятий над ОДА Херсона і ще багатьох міст та містечок.

І ніяка людина, ніякий псевдопатріот, не зможе відібрати нашу щиру радість від того, що люди, які малювали жовту стрічку по Херсону, молилися, допомагали та партизаніли, сьогодні, змогли дістати жовто-блакитний прапор і обійняти своїх визволителів.

Ейфорія?
 
Ні.

Щира радість від того, що йobana руcnя буде вибита з нашої землі. Радість за наших захисників. Біль за тих, хто загинув, щоб зробити це можливим. Ми маємо знати їх всіх. Ми маємо пам'ятати, яку ціну ми за це заплатили. Ми маємо знати і передати нашим дітям, що наш девіз "тільки сунься, с*ка".

Ми чекаємо вдома Севастополь, Донецьк, Луганськ, Мелітополь, Нову Каховку та багато інших.

Але ніхто, НІХТО, не відбере у нас радість від того, що сьогодні ЗСУ зробили диво. Шана, низький уклін, дяка та обіймашки кожному ????????

Їбаште, котики. Вдалого полювання вам на росіян, які хотіли вважати себе господарями світу.
А стали кормом для риб та попелом.

Loading...

Повернення до списку