7 квітня 2022 року

07.04.2022

Доброго вечору всім, окрім росіян

А що це я бачу дикий срач несеться по нашому затишному фб, що Олексій Арестович майже виправдовується, що нам не розказали, що буде війна?

Людоньки, серйозно? ????

Прикиньте, такий на 23 лютого виступає у нас по тєлєку Володимир Олександрович і каже: "Українці, завтра о п'ятій ранку по нам їбнуть росіяни."

Я прям це бачу у кольорах. Серйозно? ????

Коли всі розвідки казали, що буде війна, що казали українці? Та ну, не може бути.

Коли рф визнала ЛДНР, що не було зрозуміло? Особисто мені обсяги війни. А військовим були, бо вони готувалися. І це найголовніше, що захисники були готові. А вони були, ми це бачимо.

Коли аеропорти закрилися ввечері 23, було не зрозуміло, що якась хня буде? Було. Я відчувала й з близькими обговорювала. Але не вірила. Хтось і доси не вірить в те, що за вікном бачить.

Кожен, хто зараз відволікається від нашої головної мети на те, щоб обговорити в фб дії ЗСУ та влади - діє в інтересах ворога.

Кожен, хто хоче яких-небудь пояснень, а чому нам не сказали - гляньте на невеликі міста, яким вже прямим текстом тиждень кажуть "їдьте, зараз вже край треба", а вони сидять, чекають. Але ми маємо час писати довгий пости про те, як повинна спілкуватися влада. Угу.

Наша влада всі ці страшні часи - ахуєнна.
А рівень її комунікації такий, що у пари маразматиків вже пар йде, і ми їх розуміємо, але хочемо, щоб їх не було. По щелчку (забула слово, ага) Таноса, тиц! І нема.

Ворог підступний, ворог близько і навіть серед нас. Давайте будемо підтримувати ЗСУ та тероборону, молитися за них, а не заповнювати свій простір зрадою. Але тих хто продає гуманітарку, коректує вогонь по нашим містам, та розказує про "вони самі" - здаєм СБУ, не переплутайте.

Потім пересремось, на кухнях відбудованих міст нашої прекрасної незалежної України, бо ми це вміємо, любимо, та й чого ні, якщо є за що.

Але зараз ми повинні бути єдиними та сильними. Нехай орки бояться. Нехай плачуть, стріляють собі у ноги та ломають бункер на Уралі. Нам своє робити. Їбашити орків. Не відволікайтеся.

Дякую ЗСУ, ПВО та теробороні, ви це кохання ????????






Loading...

Повернення до списку