15 червня 2022

15.06.2022

Доброго вечора всім, окрім росіян

Мене трошки підбішує, коли люди з різних міст, окрім Харкова, розповідають, як треба повертатися харківським підприємствам до роботи, людям до життя і т.ін.
Я можу ще якось зрозуміти, коли це пише мер, бо йому грошей треба, а транспорт не працює, комунальники зайняти квіточками заради бути зайнятими та створювати картиночки для влади та для ЗМІ.
Йому картиночка, а комусь, хто повірив та повернувся життя.

Коли всі канали позавчора написали про те, що на Жуковського не буде їздити транспорт, це була прям така новина! Але ж він не їздить туди вже тижня три, точніше він їздив пару днів, потім маршрутка попала під обстріли і вся цивілізація знов район покинула. Але район намагається виживати, я точно знаю, бо у мене там рідні.

Казати про повертайтеся, бо життя військове таке, можуть військові. Жодна людина, яка сидить у будь-якому місті, навіть у Харкові, цивільна, не може сказати "повертайтеся та працюйте".

І знаєте, що найстрашніше?
Що з 5 ранку 24 лютого, ще не було жодного дня у місті без обстрілів. Без ракетних ударів. ЖОДНОГО. Розумієте? Жодного..

То що в новинах нам показують квіточки, а не сліди від прильотів, це теж гра на публіку. Але зараз вона працює проти людей.

Той хто каже щось про волонтерів, проведііть пару діб в таких умовах, як вони працюють, і знаходять, і підтримують.

Люблю вас, бережіть себе.

Ми - тил. Ми маємо бути єдині та підтримувати хлопців та дівчат на передовій своєю впевненістю, вірою та оптимізмом.
Немає часу сратися. Треба берегти себе, рідних та кукуху.

Тримаємо небо молитвами ????
Дякуємо захисникам, бо вони роблять чудо.

Візуалізуємо палаючий кремль та жовто-блакитні квіточки на місті, де він був


Loading...

Повернення до списку